Dogodki

Gredič je mesto, ki vabi k pripravi najrazličnejših dogodkov: po njih kliče že njegova lega, ki je hkrati umaknjena, a tudi zlahka dostopna, pa velikost, ki je hkrati obvladljiva, a tudi dovolj prostorna, in seveda infrastruktura, ki je vedno na voljo, a nikoli v ospredju.

Za večje skupine obiskovalcev pripravljamo vinske degustacije v kleti, najzahtevnejše gurmane pogostimo v restavraciji GredičAvenanti, za veselja in zabave organiziramo sproščena srečanja na veliki grajski terasi ali prostranem vrtu. Gredič nudi premišljeno okolje za izvedbo različnih dogodkov (poroke, prireditve, novinarske in druge predstavitve, poslovna srečanja, seminarji, vinska šolanja, kuharski tečaji). Ob bogatem programu dogodkov, ki jih organiziramo sami in so namenjeni vsem obiskovalcem, bomo radi prisluhnili tudi vašim željam in vam pomagali, da bo imel vaš dogodek pečat ekskluzivnosti in se bo vašim obiskovalcem vtisnil v spomin.

Po želji za naše goste organiziramo tudi športno razvedrilo, kolesarski izlet, golf, lov in celo motivacijsko popoldne na jadrnici v Tržaškem zalivu.