Aktualni dogodki

Martinovanje

8. – 17. november

Mesec november je čas za vinsko-kulinarične užitke na Grediču v Brdih, kjer bomo ob prazniku vina z našim kuharskim mojstrom in sommelierjem poskrbeli za spajanje mamljivih okusov in arom.

Preberi več

Silvestrovanje na Grediču

31. december 2019

December je čas, ko spominom prepustimo staro leto in polni navdiha v najljubši družbi na silvestrovo nazdravimo vsem lepim priložnostim, ki jih prinaša novo leto.

Preberi več

Poroke

Gredič, položen v samo osrčje prelepe gričevnate pokrajine vinskih trt do koder seže pogled, bo zarisal sanjske kulise za vaš sanjski poročni dan.

Preberi več

Rudi Skočir, Poklon ljubezni

Razstava v Galeriji Gredič

V Galeriji Gredič z odprtjem nove razstave z naslovom Poklon ljubezni predstavljamo priznanega in mednarodno uspešnega akademskega slikarja Rudija Skočirja.

Preberi več

Simfonija okusov

s podpisom dveh vrhunskih chefov

Vabimo vas na podvojeno gastronomsko doživetje s kuharskima mojstroma Urošem Fakučem iz restavracije DAM in Davidom Bucikom iz restavracije Gredič.

Preberi več
Ekskluzivni dogodki v zasebnem okolju

Gredič je idilična lokacija za prirejanje raznovrstnih dogodkov. Z enostavnim dostopom, privlačno okolico, izvrstno gastronomijo in širokim izborom vin ter sodobno tehnično opremo je priročno prizorišče za organizacijo vseh vrst dogodkov po meri.

Naj gre za pokušino vin, pomembno obletnico, poročni dan, modno revijo, rojstni dan, predstavitev produkta, tiskovno konferenco, team-building ali kakšen drug dogodek, bo naše izkušeno osebje z veseljem poskrbelo za pripravo popolnega prizorišča in pomagalo pri izvedbi za vas resnično edinstvenega dogodka.

Z rezervacijo si za vaš ekskluzivni dogodek zagotovite enkratno lokacijo, ki vam zagotavlja zasebnost in diskretnost. Po želji organiziramo tudi razne športne in rekreativne aktivnosti, kot so kolesarjenje, golf in jahanje.

Seminarji in srečanja

Gredič je pravi kraj za konference, seminarje, predstavitve in poslovna srečanja. V mirnem ambientu briških gričev poskrbimo, da vaše delo poteka nemoteno, stran od hrušča in trušča vsakdanjega življenja.

Na voljo so različni prostori, ki so opremljeni z najsodobnejšo avdio- in videoopremo, nudimo pa vam tudi prigrizke, osvežitev med odmori in možnost nočitve v eni od sedmih sob v Grediču. Za nepozaben zaključek srečanja lahko svoje partnerje povabite na izjemno gastronomsko popotovanje pod taktirko kuharskega mojstra Davida Bucika.

gredic_events_gallery_1.jpg
gredic_events_gallery_2_2.jpg
gredic_events_gallery_3.jpg
1_gredic_events_gallery_5.jpg
Rezervacije in ogledi

Za vprašanje in oglede nas kontaktirajte na:
/ tel +386 40 477 817
V skladu z vašimi željami bomo z veseljem pripravili ponudbo za vaš dogodek.

Parkirišče

Na voljo je 25 brezplačnih parkirnih mest.