Aktualni dogodki

Silvestrovanje na Grediču

31. december 2019

December je čas, ko spominom prepustimo staro leto in polni navdiha v najljubši družbi na silvestrovo nazdravimo vsem lepim priložnostim, ki jih prinaša novo leto.

Preberi več

Martinovanje

8. – 17. november

Mesec november je čas za vinsko-kulinarične užitke na Grediču v Brdih, kjer bomo ob prazniku vina z našim kuharskim mojstrom in sommelierjem poskrbeli za spajanje mamljivih okusov in arom.

Preberi več

Rudi Skočir, Poklon ljubezni

Razstava v Galeriji Gredič

V Galeriji Gredič z odprtjem nove razstave z naslovom Poklon ljubezni predstavljamo priznanega in mednarodno uspešnega akademskega slikarja Rudija Skočirja.

Preberi več

Simfonija okusov

s podpisom dveh vrhunskih chefov

Vabimo vas na podvojeno gastronomsko doživetje s kuharskima mojstroma Urošem Fakučem iz restavracije DAM in Davidom Bucikom iz restavracije Gredič.

Preberi več
Ekskluzivni dogodki v zasebnem okolju

Gredič je idilična lokacija za prirejanje raznovrstnih dogodkov. Z enostavnim dostopom, privlačno okolico, izvrstno gastronomijo in širokim izborom vin ter sodobno tehnično opremo je priročno prizorišče za organizacijo vseh vrst dogodkov po meri.

Naj gre za pokušino vin, pomembno obletnico, poročni dan, modno revijo, rojstni dan, predstavitev produkta, tiskovno konferenco, team-building ali kakšen drug dogodek, bo naše izkušeno osebje z veseljem poskrbelo za pripravo popolnega prizorišča in pomagalo pri izvedbi za vas resnično edinstvenega dogodka.

Z rezervacijo si za vaš ekskluzivni dogodek zagotovite enkratno lokacijo, ki vam zagotavlja zasebnost in diskretnost. Po želji organiziramo tudi razne športne in rekreativne aktivnosti, kot so kolesarjenje, golf in jahanje.

Seminarji in srečanja

Gredič je pravi kraj za konference, seminarje, predstavitve in poslovna srečanja. V mirnem ambientu briških gričev poskrbimo, da vaše delo poteka nemoteno, stran od hrušča in trušča vsakdanjega življenja.

Na voljo so različni prostori, ki so opremljeni z najsodobnejšo avdio- in videoopremo, nudimo pa vam tudi prigrizke, osvežitev med odmori in možnost nočitve v eni od sedmih sob v Grediču. Za nepozaben zaključek srečanja lahko svoje partnerje povabite na izjemno gastronomsko popotovanje pod taktirko kuharskega mojstra Davida Bucika.

gredic_events_gallery_1.jpg
gredic_events_gallery_2_2.jpg
gredic_events_gallery_3.jpg
1_gredic_events_gallery_5.jpg
Poroke

Gredič, obdan s slikovito pokrajino briških gričev, kamor seže pogled, je edinstvena in čarobna lokacija za vašo sanjsko poroko. Zaradi prijetne klime z vplivom mediterana je sezona za poroke na prostem zelo dolga. Fotogeničen grad in njegova okolica služita kot navdih lepih spominov v vašem poročnem albumu, naše osebje pa bo poskrbelo, da bo vaš posebni dan brezskrben in nepozaben.

Gredič ponuja tudi prijeten ambient za bivanje in nočitev na vaš posebni dan. Mladoporočencema in njunim gostom je na voljo vseh 7 sob, vključno z apartmajem (120 m2), ki je kot nalašč za oblačenje in ličenje neveste in družic. Toplo gostoljubje in očarljivi razgledi vas bodo navdihnili in omogočili, da se popolnoma sprostite, medtem ko bo naše osebje poskrbelo za vrhunsko postrežbo.

Zaupajte nam svojo vizijo in dovolite, da vaše ideje usmerjajo našo kreativo. Idilična okolica Grediča, prostorna grajska terasa in trata s čudovitim pogledom na vinograde, impresivna vinoteka in restavracija ponujajo številne možnosti za organizacijo popolnega poročnega obreda.

Naši priznani kuharski mojstri bodo vašemu posebnemu dnevu dodali edinstven dotik in vas popeljali na izjemno gastronomsko popotovanje v eni od najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu, ki se bo nadaljevalo s praznovanjem z vašimi bližnjimi do zgodnjih jutranjih ur.

Rezervacije in ogledi

Za vprašanje in oglede nas kontaktirajte na:
/ tel +386 40 477 817
V skladu z vašimi željami bomo z veseljem pripravili ponudbo za vaš dogodek.

Parkirišče

Na voljo je 25 brezplačnih parkirnih mest.