Martinovanje na Grediču
2. – 11. november

Prepustite se mamljivim okusom iz osrčja briških vinogradov, ki jih bo na Grediču za praznik vina na krožnik ujel chef David Bucik, vse to pa ob spremljavi širokega izbora vznemirljivih briških vin.

MARTINOV MENI

Aperitiv
»«
Gredičev pozdrav - kremna juha iz muškatne buče z bučnim oljem, kuhanim janežem in suhim pršutom
»«
Foie gras tris:
foie gras v mangovem želeju, v granatnem želeju in foie gras terina z oreščki
»«
Domači njoki iz rdeče pese z rdečim vinom, trevižanski radič, pršut, prekajena skuta
»«
Narezanka zapečenih gosjih prsi na dušenem rdečem zelju, vijolični krompir, korenčkova krema, gosja glazura z zelenim poprom
»«
Mousse iz kostanja in bele čokolade, kakijeva pena

Cena 46 EUR/osebo
Cena menija z vinsko spremljavo (5 vzorcev): 64 EUR/osebo

Rezervacije


T: +386 (0)5 828 0120
M: +386 (0)40 477 817

martinovanje_galerija_1.jpg
martinovanje_galerija_2.jpg
martinovanje_galerija_3.jpg
martinovanje_galerija_4.jpg