Simfonija okusov
s podpisom dveh vrhunskih chefov

Vabimo vas na podvojeno gastronomsko doživetje v objemu cvetoče briške narave in ozelenelih vinskih trt.

Prepustite se kuharskima mojstroma Urošu Fakuču iz restavracije DAM in Davidu Buciku iz restavracije Gredič, ki vas bosta s kreativnimi kulinaričnimi mojstrovinami popeljala v svet enkratnih in neponovljivih okusov ter razvajala vaše čute tekom celotne dvodnevne izkušnje.

Podajte se v idilo vinorodne pokrajine, kjer se srečajo vplivi morja in gora, in izkusite kulinarične takte izpod rok obeh Chefov.

P A K E T

Dvodnevno gastronomsko razvajanje
  • Dve nočitvi z zajtrkom v dvoposteljni sobi na Grediču za dve osebi
  • Degustacijska večerja chefa Davida Bucika v restavraciji Gredič s penečo dobrodošlico Medot Brut 48
  • Degustacijska večerja chefa Uroša Fakuča v restavraciji DAM
  • Vinska degustacija izbranih briških vin v grajski vinoteki Gredič

Cena paketa za dve osebi: 460 EUR

Rezervacije: / T: +386 (0)5 828 0120 / M: +386 (0)40 477 817

Turistična taksa 1,27 EUR/oseba/dan ni vključena v ceno. Za nočitev v suiti ali master suiti je potrebno doplačilo. Vinska spremljava ob večerjah ni vključena v ceno.



Degustacijski meni

»Gredičev navdih«

Gredičev pozdrav
»«
Sekanica jakobove pokrovače z mangovo kremo in z žafranovo čipko
»«
Carpaccio morske žabe s črnim orehom, agrumi in akacijevim medom
»«
Domači sipini njoki s kraljevo rakovico
»«
Riž z žafranom, kandirano sadje in škampi
»«
Sorbet granny smith
»«
File kovača s harmonijo jabolka in zelene, emulzija penine
»«
Sladica

Degustacijski meni

»Tradicija DAM«

Pozdrav iz kuhinje
»«
Mešan krožnik surove ribe DAM
»«
Topla solatka iz kapesant
»«
Jajce pečeno v polnozrnati skorjici s tartufom
»«
Riž s kozicami
»«
Tuna pečena v sipini skorjici
»«
Mojito
»«
Sladica