Večer z izjemnimi ženskami na Grediču
8. marec ob 18.30 uri

Vabimo vas na prav poseben večer v znamenju izjemnih žensk, ki premikajo meje in živijo svoje poslanstvo, s katerimi se bomo pogovarjali o njihovih uspešnih življenjskih in kariernih poteh ter jih spoznavali ob posebej za ta večer navdihnjenem Gredičevem gastronomskem popotovanju pod taktirko kuharskega mojstra Grediča Davida Bucika. Družili se bomo prav na mednarodni dan žena, ki že več kot 100 let v več kot 100 državah po svetu obeležuje dosežke žensk in njihovo enakopravnost v družbi. To pa posebej zato, ker ni vse enako samoumevno v času in prostoru.

Dogodek pripravljamo v sodelovanju z The Slovenia, kjer so izdali posebno žensko edicijo knjige The Slovenia Book - Top 100 Destinations, v kateri je zbranih 15 le ženskih intervjujev z nekaterimi najbolj izjemnimi, sposobnimi, podjetnimi, vizionarskimi in vplivnimi Slovenkami:

Ajša Vodnik, podpredsednica organizacije AmChams in Europe / Ana Roš, Hiša Franko / Katarina Čas, igralka / dr. Danica Purg, dekanja in direktorica IEDC Bled / Maja Pak, direktorica STO / Ksenija Benedetti, nekdanja šefinja državnega protokola RS / Uršula Cetinski, generalna direktorica Cankarjevega doma / Sonja Šmuc, generalna direktorica GZS / Maja Mikek, soustanoviteljica in finančna direktorica Celtra / Iza Login, soustanoviteljica fundacije Login5 / dr. Jerca Legan Cvikl, publicistka in filantropistka / Irena Kos, regijska guvernerka Slovenia Rotary / Laura Unuk, svetovna prvakinja in šahovska velemojstrica / Matea Benedetti, modna oblikovalka / Marta Kos Marko, slovenska veleposlanica v Švici

PAKET VSEBUJE:
  • dobrodošlica s penino Medot Brut Rosé
  • program s predstavitvijo izjemnih žensk
  • druženje in gurmanska večerja z gostjami ob spremljavi izbranih vin Poglejte jedilnik
  • posebna izdaja knjige The Slovenia Book*
    *knjiga je v angleškem jeziku in vsebuje intervjuje s 15 izjemnimi ženskami,
    ki vam bodo lahko čudovit navdih ob dnevu žena ali pa tudi darilo za vaše prijatelje in goste iz tujine.

Cena paketa: 85 €/osebo

Rezervacije za večer z izjemnimi ženskami sprejemamo najpozneje do 1. marca 2019 na:
/ T: +386 (0)5 828 0120 / M: +386 (0)40 477 817

Ob tej priložnosti ponujamo 25% popust za rezervacijo nočitve 8. marca v eni od grajskih sob na Grediču.

Poglejte sobe

Septembra je bila na Grediču prvič predstavljena ta posebna izdaja knjige The Slovenia Book ob predstavitvi trajnostne mode izjemne Matee Benedetti, ki je tudi ena izmed sodelujočih v knjigi. Sedaj smo na druženje ob obeležitvi praznika povabili vse intervjuvane izjemne Slovenke.

S penečo dobrodošlico bo poklon ženskam izkazal Medot s penino Medot Brut Rosé, ki s svojo zrelostjo in eleganco ustvarjajo čudovito harmonijo izjemno svežega okusa, a s konkretno strukturo in močnim ozadjem.

Kuharski mojster Restavracije Gredič David Bucik bo z navdihom izjemnih žensk, njihovih dosežkov in zgodb o uspehu pripravil posebne krožnike za te večer, ki bodo postreženi z vinsko spremljavo.

GREDIC INTERNET STRAN 41.jpg
GREDIC_restaurant_Manuel_Kovsca_6.jpg
Manuel_Kovsca_ 6 OK.jpg
GREDIC_hotel_junior suite_Manuel_Kovsca_3.jpg
GREDIC INTERNET STRAN 7.jpg
GREDICManuel_Kovsca_7.jpg
III.jpg