Velikonočni prazniki na Grediču
30. marec – 2. april

Naj vam praznične dni obarvajo kulinarične specialitete kuharskega mojstra Davida Bucika in ekipe restavracije Gredič, ki vas z veseljem pričakuje v pomladnih Goriški brdih.

Meni

Hrenov pozdrav z jabolkom, pečeno šunko s klinčki in kandiranim kruhom
»«
Medaljon jagenjčka z glazuro, kvinoja z zelenjavo
»«
Krompirjeva tortica z briško klobaso, špargljeva pena z drobnjakom
»«
Jagodni sorbet
»«
Gobice s tartufom, poširana prepeličja jajca, svinjska krača v tempuri z zelišči in omako
»«
Polnjeno poširano jabolko v karameli z limetino-cimetovo kremo

Cena 45 EUR/osebo

Rezervacije


T: +386 (0)5 828 0120
M: +386 (0)40 477 817

gredic_manuel_kovsca_17_velika_noc.jpg
gredic_manuel_kovsca_2.jpg
gredic_2.jpg
emptyname_5.jpg
ok12.jpg
manuel_kovsca_5.jpg