0 Warenkorb
0 Fügen Sie alle geflippten Produkte zum Warenkorb hinzu Flipped

Spanje in paketi za oddih

 

Prepustite se enkratnim doživetjem v Grediču ob enogastronomskih specialitetah in oddihu na tej butični destinaciji, ki jo zaznamuje harmonija odtisov zgodovine in neokrnjene narave v Brdih.

Nočitev v osrčju briških vinogradov za dve osebi

Hotel Gredič ponuja sedem individualno opremljenih sob in suit, za katere je značilna prijetna kombinacija naravnih materialov, tradicije in elegance, za popoln oddih pa poskrbijo izbrane pozornosti, kot so vinske vitrine z najboljšimi vini iz regije. Poleg sob naši gostje uživajo v udobju in toplini celotnega ambienta na vsakem koraku, od kotička s kaminom do restavracije in terase ob bazenu, od koder so čudoviti pogledi na vinorodno pokrajino, ki ustvarjajo vabljiv ambient udobja in sprostitve v vseh letnih časih.

Preberi več

Grajski oddih v Brdih za dva

Podarite pravo grajsko doživetje v Grediču, kjer blagodejni vplivi Sredozemlja gostom ponujajo vrsto enkratnih priložnosti za sprostitev in odklop od vsakodnevnih skrbi.

Brda so že pregovoro privlačna zaradi prelepe narave in edinstvene eno-gastronomske tradicije. Zaradi milejše klime pa so Brda idealna destinacija za ljubitelje aktivnosti v naravi skozi vse leto. Svoj raj na zemlji bodo tukaj našli ljubitelji golfa, rekreativnega teka, kolesarjenja ali le preprostega, sproščujočega sprehanja.

Gredič bo prav gotovo zagotovil očarljive kulise za vaša doživetja tako gostom med bivanjem v hotelu kot ob kulinaričnem razvajanju v restavraciji ali okušanju vin v eni najlepših vinotek daleč naokrog.

Preberi več
Favoriten
Ihre Favoriten sind leer