Gurmanska doživetja

 

Brda so ena najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu. Tukaj se nežni sredozemski vplivi srečajo z močnimi kontinentalnimi okusi. In ravno ta pridih v svoje krožnike ujamejo Gredičevi kuharski mojstri.

Gurmansko razvajanje v dvoje

Okusi izbranih jedi naših kuharskih mojstrov bodo poskrbeli za vznemirljivo gastronomsko popotovanje in pričarali edinstveno grajsko kulinarično doživetje s prepletanjem tradicije in sodobnih prijemov.

Izbirate lahko med 5 hodnim mesnim in ribjim menijem, po želji se lahko prilagodimo tudi različnim prehranskim potrebam.

Vinsko-kulinarično doživetje za dva

Dovolite, da vas popeljemo v čarobni svet gurmanskim užitkov, v katerem bodo naši kuharski mojstri in sommelierji poskrbeli za popolno spajanje okusov in nepozabno razvajanje vaših brbončič. Čaka vas prava simfonija okusov, saj si prav tu roke podajajo sredozemski in kontinentalni vplivi. Ob hodih vam bomo ponudil vinsko spremljavo iz Gredičevega širokega nabora najboljših briških vin.

Izbirate lahko med 5 hodnim mesnim in ribjim menijem, po želji se lahko prilagodimo tudi različnim prehranskim potrebam.

Vinska degustacija v Gredičevi vinoteki

Ob obisku Grediča ne boste mogli spregledati mogočne vinoteke, kjer so predstavljena vina najboljših briških vinarjev tako s slovenske kot italijanske strani. Najzanimivejša vina v naši zbirki lahko okusite z vodeno degustacijo ali ob obisku restavracije.

Favoriten
Ihre Favoriten sind leer
0 Warenkorb
0 Fügen Sie alle geflippten Produkte zum Warenkorb hinzu Flipped