0 Warenkorb
0 Fügen Sie alle geflippten Produkte zum Warenkorb hinzu Flipped

Grajska poroka v čarobnih Brdih

Gredič, položen v samo osrčje prelepe gričevnate pokrajine vinskih trt do koder seže pogled, bo zarisal sanjske kulise za vaš sanjski poročni dan.

Grajski zidovi dvorca, toplina in udobje restavracije ter dih jemajoča eleganca vinoteke s svečanim templjem penin bodo navdih romantičnih spominov v vašem poročnem albumu. Pričarali bodo idilično prizorišče za izvedbo civilnega obreda s pogledom na brezčasne briške griče, skrbno urejeni ambienti v notranjosti s sodobnimi dodatki bodo vam in vašim gostom nudili razkošno izkušnjo na vsakem koraku.

Poročni obred in slavje

Terasa z razgledom na vinograde, impresivna vinoteka in restavracija ponujajo številne možnosti za organizacijo popolnega poročnega obreda. Zaradi prijetne klime z vplivom mediterana je sezona za poroke na prostem zelo dolga.

Naši priznani kuharski mojstri bodo vašemu posebnemu dnevu dodali edinstven dotik in vas popeljali na izjemno gastronomsko popotovanje v eni od najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu, ki se bo nadaljevalo s praznovanjem z vašimi bližnjimi do zgodnjih jutranjih ur.
Gredič ponuja tudi prijeten ambient za bivanje in nočitev. Mladoporočencema in njunim gostom je na voljo vseh 7 sob, vključno z master suito, ki je kot nalašč za oblačenje in ličenje neveste in družic, ko se pripravljajo na obred. Toplo gostoljubje in očarljivi razgledi vas bodo navdihnili, naše osebje pa bo poskrbelo, da bo vaš posebni dan brezskrben in nepozaben.

Zaupajte nam svoje želje in se prepustite izkušenemu osebju Grediča, da vas z vrhunsko postrežbo in kulinariko na tem čarobnem prizorišču v zasanjanih Brdih pospremi na vajino skupno življenjsko popotovanje.

Ker je vsaka poroka čudovita zgodba zase, bomo v skladu z vašimi željami z veseljem pripravili ponudbo za vaš prav poseben dan.

Za vprašanja in oglede nas kontaktirajte na:
info@gredic.si / +386 (0)5 828 0120

Favoriten
Ihre Favoriten sind leer