No products in the cart.
0

Gredičevi krožniki prepričali Michelinove ocenjevalce

 

V Grediču smo počaščeni in ponosni, da smo z veliko ljubezni, predanosti, iskrenosti in truda uspeli oblikovati krožnike, ki so prepričali komisijo najvplivnejšega mednarodnega gastronomskega vodnika na svetu, in se uvrstili med elitne Michelinove krožnike. Priznanje The Plate MICHELIN simbolizira sveže surovine ter skrbno pripravljen in dober obrok, kar so tudi ključne vrednote Gredičeve kuhinje. V opisu restavracije so v Michelinovem vodniku med drugim poudarili, da sta tako mesni kot ribji meni enako dobra, izpostavili pa so tudi Gredičevo impresivno vinoteko z odličnim izborom vin in prelepe razglede na briške griče.

Nina Grmek, direktorica Grediča, je ob umestitvi Gredičeve restavracije na Michelinov zemljevid povedala: »Priznanje najprestižnejšega gurmanskega vodnika je za nas velika spodbuda za nadaljevanje pristnega in predanega odnosa do ustvarjanja vrhunske kulinarične izkušnje za naše goste. Seveda pa je to tudi najlepši poklon našim chefom, ki se jim ob tej priložnosti še posebej iskreno zahvaljujem.”

Letošnja pomlad nam je vsem nastavila zrcalo, v Grediču smo se v tem času še tesneje povezali z briško zemljo in vsem, kar ponuja neokrnjena narava v Sloveniji. Iz te pristne nove energije so prerojena tudi kulinarična doživetja. Ob ponovnem odprtju Restavracije Gredič smo pripravili  kulinarično poslastico, ki razkriva skrivnosti in vrednote naše kuhinje. Sveže navdihnjene krožnike z novimi kombinacijami okusnih in sezonskih sestavin gostje lahko okusijo v Gredičevih pet-hodnih menijih, do konca junija pa ponujamo tudi posebno priložnost za okušanje novega menija v spoznavni tri-hodni različici.

Vabljeni k nam v Brda. Sprostitev in odklop od vsakodnevnih skrbi ponuja že sama čudovita briška narava, varno zavetje pa boste našli v razgibani arhitekturi butičnega hotela, restavracije in vinoteke Gredič, kjer se najde kotiček zasebnosti za vsakogar, ki si izbere katero izmed pravljičnih sedem grajskih sob, bodisi v galeriji, vinoteki na terasi ali ob bazenu. Vabljivi šarm grajskega poslopja vam v notranjosti razkrije udobne, sodobno oblikovane ambiente, pristna gostoljubnost pa zagotavlja, da se boste pri nas prijetno in sproščeno počutili. Vse te značilnosti Grediča so kot nalašč tudi za poslovna srečanja, teambuildinge ali seminarje, ko potrebujete prostor za ustvarjalno in nemoteno delo, hkrati pa želite za vaše zaposlene nepozabno doživetje, ki povezuje in navdihuje.

Predstavitev Grediča v gastronomskem vodniku MICHELIN Guide 2020.

 

Obiščite nas in se prepričajte, zakaj so Brda ena najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu.

Priljubljene

Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
0 Košarica
Dodaj vse obrnjene izdelke v košarico Obrnjeno