0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Restavracija Gredič že tretjič zaporedoma v Michelinovem vodniku

Znova je napočil čas za veselje, saj je Restavracija Gredič prejemnik priporočila Michelin za leto 2022. Še tretje leto zapored so nas Michelinovi ocenjevalci vključili v najpomembnejši kulinarični vodnik na svetu, zato nam je v veliko čast, da bomo za obisk v eni najboljših regij za bela vina na svetu kot edina restavracija v Brdih, uvrščena v vodnik, še naprej privabljali ljubitelje vrhunske gastronomije.

Gredičeve krožnike, našega izvrstnega chefa Mitjo Humarja in celotno ekipo so tako znova prepoznali kot izjemne ter izpostavili tudi vrhunski vinski izbor najboljših slovenskih in italijanskih vin. Tovrstne nagrade skrbijo, da naš zagon ne pojenja in da se skupaj z vami še naprej podajamo na edinstvena kulinarična potovanja. ⁠

Hvala in čestitke celotni ekipi za izjemen dosežek!

Predstavitev Grediča v gastronomskem vodniku MICHELIN Guide 2022.

Vabljeni, da se podate na pot skozi čudovite briške griče in si privoščite trenutek oddiha v zavetju grajskih zidov Grediča, kjer vas bodo v svet enkratnih gastronomskih doživetij popeljali naši kuharski mojstri ob izbrani kombinaciji vin, za katero bo poskrbel naš sommelier.

Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne