Okusi restavracije Gredič ponovno prepričali Michelin

V Grediču smo zelo počaščeni, da smo pod taktirko našega izvrstnega chefa Mitje Humarja domov ponovno prinesli prestižno nagrado The Plate Michelin 2021.

Na tem mestu bi se radi zahvalili naši celotni ekipi, ki vsak dan s svojim trdim in kreativnim delom stremi k brilijantnosti brez katere ne bi bilo mogoče ustvarjati nepozabnih kulinaričnih doživetij. To, da so Gredičeve krožnike Michelinovi ocenjevalci prepoznali kot izjemne, je še en dokaz več, da skupaj z vami soustvarjamo najboj uspešne butične zgodbe.

Priznanje The Plate MICHELIN med drugim simbolno predstavlja sveže surovine ter skrbno pripravljen in dober obrok, kar so tudi ključne vrednote naše kuhinje. Ocenjevalci so tako poudarili, da okusi in kakovost hrane že drugo leto zapored ostajajo odlični.

Vabljeni k nam v Brda, kjer vas bomo razvajali s harmonijo okusov in arom naših degustacijskih menijev. Sprostitev in odklop od vsakodnevnih skrbi ponuja že sama čudovita briška narava, varno zavetje pa boste našli v razgibani arhitekturi butičnega hotela, restavracije in vinoteke Gredič, kjer se najde kotiček zasebnosti za vsakogar, ki si izbere katero izmed pravljičnih sedem grajskih sob, bodisi v galeriji, vinoteki na terasi ali ob bazenu. Vabljivi šarm grajskega poslopja vam v notranjosti razkrije udobne, sodobno oblikovane ambiente, pristna gostoljubnost pa zagotavlja, da se boste pri nas prijetno in sproščeno počutili.

Predstavitev Grediča v gastronomskem vodniku MICHELIN Guide 2021.

Obiščite nas in se prepričajte, zakaj so Brda ena najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu.

 

Kontakt:
info@gredic.si ali +386 40 477 817

Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne
0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni