20. - 29. marec


 MENI 1

Gredičev pozdrav
Medot Brut 48

»«

Špinačna kremna juha, račji pate, paradižnikov drobljenec, sušen paradižnik 

»«

Rikotini njoki z majaronom, jančkov ragu
Čarga – Modri pinot 2014

»«

Pečena svinjska potrebuševina, krema ožganega pora, bučni pire, čežana zelenega jabolka
Ronk – Merlot 2013

 

Cena menija: 19 EUR

Vinska spremljava (3 vzorci): 10 EUR

 

MENI 2

 

Gredičev pozdrav
Medot Brut 48

»«

Popečeno meso briške klobase, toč črne rebule, česnikova pena z olivami
Klinec – Malvazija 2015

»«

Špinačna kremna juha, račji pate, paradižnikov drobljenec, sušen paradižnik

»«

Rikotini njoki z majaronom, jančkov ragu
Čarga – Modri pinot 2014

»«

Pečena svinjska potrebuševina, krema ožganega pora, bučni pire, čežana zelenega jabolka
Ronk – Merlot 2013

»«

Pečena smetana s kamarelo in mandlji
Klet Brda - Verduc

 

Cena menija: 30 EUR

Vinska spremljava (5 vzorcev): 17 EUR

 

Rezervacije

info@gredic.si

Delovni čas restavracije
od ponedeljka do srede: 19.00–22.00
od četrtka do nedelje: 12.00–15.00 ter 19.00–22.00

 

Priljubljeni

Priporočamo nadgradnjo brskalnika

Our website has detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.