V Gredič s turističnimi boni

(TB IN BON21)

Tudi v letošnjem letu se lahko podate na raziskovanje Brd s turističnimi boni. Prepustite se navdihu briške narave, okusite naš edinstveni terroir skozi vinsko – kulinarične ponudbe v naši restavraciji in vinoteki ter se sprostite v udobnem in prijetnem grajskem ambientu.

Ne odlašajte in si že zdaj rezervirajte eno izmed sob, obdanih z grajskimi zidovi, večerjo v restavraciji ali degustacijo v čudoviti vinoteki Gredič ter izkoristite vaš obisk za odkrivanje Brd. 

Koriščenje bonov (tako novih BON21 kot starih TB) je enostavno in mogoče ob neposrednem povpraševaju preko rezervacijskega sistema na tej strani ali pa nam svoje želje sporočite na info@gredic.si / 040 477 817.

Do grajskega oddiha v treh korakih:

  1. Za rezervacijo nočitve izpolnite rezervacijski obrazec, pod sporočilo zapišite, da želite koristiti turistične bone in kot način plačila izberite. DRUGO - želim prejeti ponudbo

  2. Z ekipo Gredič uskladite podrobnosti rezervacije in vplačajte povratno kavcijo

  3. Prepustite se razvajanju v neokrnjeni briški naravi

Gastronomska doživetja

Nove turistične bone izdane v letu 2021 t.i. BON21, lahko poleg nočitve koristite tudi za vinsko-kulinarična doživetja v restavraciji in vinoteki Gredič. Lepo dobrodošli tako na večerji v naši restavraciji kot tudi na vinski degustaciji.

Za koriščenje BON21 je potrebna predhodna rezervacija storitve. Ob rezervaciji morate naše osebje obvestiti, da želite koristiti bone. Pri tem tudi sporočite ali gre za »stari« turistični bon (TB) ali BON21 oz. kombinacijo obeh.

Najnižji možni znesek za koriščenje BON21 za posamezno opravljeno storitev je 35 EUR na osebo.

Ob prihodu na lokacijo (v hotel, restavracijo ali vinoteko) je potrebno obvezno predložiti pisno potrditev upravičenca (t.j. izpolnjen obrazec za koriščenje bona) in kopijo osebne izkaznice ali potnega lista.

Več o koriščenju turističnih bonov

Vse obrazce za koriščenje bonov (turistični boni in BON21) najdete TUKAJ.

Za koriščenje lastnega bona morate za potrditev unovčitve bona izpolniti prilogo 1 (PRILOGA 1 – BON21 ali PRILOGA 1 – TB oz. oba v kolikor boste koristili oba bona) in jo ob prihodu izročiti receptorju skupaj s kopijo osebne izkaznice ali potnega lista.

V kolikor boste koristili bon osebe, ki ne potuje oz. koristi storitve skupaj z vami, izpolnite pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona (PRILOGA 3) oziroma izjavo zakonitega zastopnika ali skrbnika za unovčitev bona upravičenca po tretji osebi (PRILOGA 2). Tudi tukaj sta na voljo dva različna obrazca, eden za BON21 in drugi za TB.

Splošne informacije o turističnih bonih in odgovori na pogosta vprašanja, so na voljo tukaj.

Za vse dodatne informacije in pomoč pri rezervaciji, vam je z veseljem na voljo tudi naša ekipa na info@gredic.si ali 040 477 817.

Vabljeni!

Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne
0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni