No products in the cart.
0

V Gredič s turističnimi boni

Tudi v letošnjem letu se boste lahko podali na raziskovanje Brd s turističnimi boni. Prepustite se navdihu briške narave, okusite naš edinstveni terroir skozi vinsko – kulinarične ponudbe v naši restavraciji in vinoteki ter se sprostite v udobnem in prijetnem grajskem ambientu.

Ne odlašajte in si že zdaj rezervirajte eno izmed sob, obdanih z grajskimi zidovi, v Grediču ter izkoristite vaš obisk za odkrivanje Brd. 

Koriščenje bonov je enostavno in mogoče ob neposrednem povpraševaju preko rezervacijskega sistema na tej strani ali pa nam svoje želje sporočite na info@gredic.si.

 

Do grajskega oddiha v treh korakih:

  1. Izpolnite rezervacijski obrazec, pod sporočilo zapišite, da želite koristiti turistične bone in kot način plačila izberite. DRUGO - želim prejeti ponudbo

  2. Z ekipo Gredič uskladite podrobnosti rezervacije in vplačajte povratno kavcijo

  3. Prepustite se razvajanju v neokrnjeni briški naravi

Več o koriščenju turističnih bonov

Ob potrjeni rezervaciji, vam bomo na vaš e-naslov posredovali obrazec za potrditev unovčitve turističnega bona (PRILOGA 1), ki ga prosimo izpolnite doma in ob prijavi v hotel izročite receptorju.

V kolikor boste koristili bon osebe, ki ne potuje z vami, izpolnite pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona (PRILOGA 3) oziroma izjavo zakonitega zastopnika ali skrbnika za unovčitev bona upravičenca po tretji osebi (PRILOGA 2).

Vse priloge lahko najdete tudi s klikom na sledečo povezavo: TURISTIČNI BONI - PRILOGE

Splošne informacije o turističnih bonih in odgovori na pogosta vprašanja, so na voljo tukaj.

Za vse dodatne informacije in pomoč pri rezervaciji, vam je z veseljem na voljo tudi naša ekipa na info@gredic.si ali 040 477 817.

Vabljeni!

Priljubljene

Priporočamo nadgradnjo brskalnika
Naša spletna stran je detektirala, da uporabljate zastarelo verzijo iskalnika, kar vas bo oviralo pri nekaterih funkcionalnostih.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
0 Košarica
Dodaj vse obrnjene izdelke v košarico Obrnjeno