Aktualni dogodki

Ekskluzivni dogodki v zasebnem okolju

Gredič je idilična lokacija za prirejanje raznovrstnih dogodkov. Z enostavnim dostopom, privlačno okolico, izvrstno gastronomijo in širokim izborom vin ter sodobno tehnično opremo je priročno prizorišče za organizacijo vseh vrst dogodkov po meri.

Naj gre za pokušino vin, pomembno obletnico, poročni dan, modno revijo, rojstni dan, predstavitev produkta, tiskovno konferenco, team-building ali kakšen drug dogodek, bo naše izkušeno osebje z veseljem poskrbelo za pripravo popolnega prizorišča in pomagalo pri izvedbi za vas resnično edinstvenega dogodka.

Z rezervacijo si za vaš ekskluzivni dogodek zagotovite enkratno lokacijo, ki vam zagotavlja zasebnost in diskretnost. Po želji organiziramo tudi razne športne in rekreativne aktivnosti, kot so kolesarjenje, golf in jahanje.

Seminarji in srečanja

Gredič je pravi kraj za konference, seminarje, predstavitve in poslovna srečanja. V mirnem ambientu briških gričev poskrbimo, da vaše delo poteka nemoteno, stran od hrušča in trušča vsakdanjega življenja.

Na voljo so različni prostori, ki so opremljeni z najsodobnejšo avdio- in videoopremo, nudimo pa vam tudi prigrizke, osvežitev med odmori in možnost nočitve v eni od sedmih sob v Grediču. Za nepozaben zaključek srečanja lahko svoje partnerje povabite na izjemno gastronomsko popotovanje pod taktirko kuharskega mojstra Matije Humarja.

Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne
0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni