0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.gredic.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in na podlagi priporočil GZS ter mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje.

Splošni pogoji poslovanja urejajo način delovanja spletne trgovine www.gredic.si, ki jo upravlja Arto d.o.o., Ceglo 9, 5212 Dobrovo v Brdih (v nadaljevanju ''ponudnik''), pravice in obveznosti ponudnika in obiskovalcev spletne strani www.gredic.si ter uporabnikov, ki izvršijo nakup (v nadaljevanju ''kupec'').

PODATKI O PONUDNIKU

Arto d.o.o.
Ceglo 9
5212 Dobrovo v Brdih 
Davčna številka SI: 81112351
Matična številka: 7206780000

SPLETNA PRODAJA DARILNIH BONOV

Splošni pogoji veljajo za nakup darilnih bonov izdajatelja Arto d.o.o., Ceglo 9, 5212 Dobrovo v Brdih na spletni strani www.gredic.si.

Ponudnik kupcu spletne prodaje pred nakupom omogoča vpogled v ponudbo in cene oz. vrednosti darilnih bonov. Izbirati je možno med darilnimi boni za različne storitve (kot npr. gurmanska doživetja, spanje, paketi za oddih) in vrednostnimi boni (kupec lahko izbere različne vrednosti). Vrednost bona vključuje DDV. Darilni boni so prenosljivi in so unovčljivi za storitve in izdelke, ki jih ponuja ponudnik.

Oblikujemo lahko tudi darilne bone po meri – v tem primeru kupec lahko piše na info@gredic.si ali nas pokliče na +386 (0)40 361 958.

Kupec prejme potrdilo o nakupu na e-naslov. Spletna prodaja je omogočena 24 ur na dan.

Ponudnik si pridržuje pravico spremeniti te splošne pogoje poslovanja kadarkoli brez predhodnega obvestila, pri čemer je potrebno poudariti, da nakup kupca urejajo splošni prodajni pogoji, ki veljajo na dan oddaje nakupa.

PRIJAVA

Ob registraciji na www.gredic.si si obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte in geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno povezujeta z vnešenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa in se hkrati strinja z vsebino pogojev poslovanja.

NAKUP

Na spletni strani www.gredic.si je omogočen nakup darilnih bonov za kosila, večerje, spanje, pakete za oddih z označenimi vrednostmi. Omogočen je tudi nakup vrednostnih bonov.

Za vsak spletni nakup mora kupec soglašati s Pogoji spletne prodaje darilnih bonov. Kupec s potrditvijo nakupa darilnega bona izrecno soglaša, da je v celoti seznanjen z določilih teh splošnih pogojev ter da jih v celoti sprejema in potrjuje.

Iz seznama darilnih bonov kupec najprej izbere željeni bon in ga doda v košarico nakupa. Kupec lahko v košarico nakupa doda neomejeno število bonov, za vse bone pa veljajo enaki pogoji nakupa bonov.

Kupec ob hitrem nakupu posreduje oz. vpiše naslednje podatke:

·         E-naslov
·         Ime in priimek
·         Kontaktna številka
·         Naslov

Kupec se lahko tudi prijavi na prejemanje e-novic ali prejemanje personaliziranih e-novic.

Nato označi način dostave bona. Možna je dostava v elektronski obliki ali po pošti.

V naslednjem koraku kupec izbere način plačila. Na voljo je plačilo s plačilnimi karticami ali plačilo po predračunu.

V primeru želje po oblikovanju personaliziranega bona in dodatnih vprašanj se plačilo izvede po predračunu. Kupec nam lahko piše na info@gredic.si ali nas pokliče na +386 (0)40 361 958.

Po zaključku spletnega nakupa kupec prejme na elektronski naslov potrdilo o nakupu z vsemi podatki o naročilu.

PLAČILO IN PREVZEM

Kupnino za naročene darilne bone kupec poravna preko spletne strani, in sicer s kreditnimi karticami ali po predračunu ponudnika. Kupec označi način plačila. Plačilo preko spleta z bančno kartico se opravi v okolju, ki ga varuje in upravlja družba Stripe.

Vse cene na spletni strani so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Občasno so na voljo tudi promocijske kode, ki velja za določen ali nedoločen čas in nudijo dodatne ugodnosti. Vse cene navedene na www.gredic.si so cene storitev in ne vsebujejo stroškov pošiljanja. Cena izpisana ob koncu posameznega naročila je sestavljena iz stroška nakupa blaga, morebitnih stroškov pošiljanja in morebitnih stroškov plačila. Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen brez predhodnega obvestila. Veljavna je tista cena, ki je objavljena v trenutku oddaje naročila. Vse cene veljajo samo za elektronsko naročilo izdelkov prek spletne trgovine.

ODGOVORNOST, PREKLIC, ZAMENJAVA

Ponudnik ne nosi odgovornosti, če kupec sam ne prevzame naročenega darilnega bona prejetega v pdf obliki na e-naslov ali v fizični obliki po pošti.

Prav tako ponudnik ne odgovarja, če kupec darilni bon izgubi, ga uniči ali kako drugače onemogoči njegovo uporabo. Ponudnik dvojnikov darilnih bonov ne izdaja.

Veljavnost darilnih bonov je 1 (eno) leto od dne izdaje. Koriščenje bona je potrebno predhodno rezervirati na naslov info@gredic.si ali tel. +386 (0)40 361 958. Imetnik darilni bon predloži ob izvedbi storitve v hotelu, restavraciji ali vinoteku ponudnika.

Zamenjava darilnega bona za gotovino oz. denar ni možna. Prav tako ni možno podaljšanje njegove veljavnosti, ali zamenjava v primeru izgube, uničenja ali poškodovanja. V teh primerih kupec tudi ni upravičen do nobenega povračila. Darilni bon je možno unovčiti samo v celoti in ga je mogoče uporabiti le enkrat.

Darilni bon je veljaven v okviru podatkov, ki so na njem zapisani:

·         vsebina oz. vrednost bona
·         veljavnost
·         identifikacijska številka

Kupec je upravičen uveljavljati ponudnikovo odgovornost za stvarne napake v rokih in skladno z določili veljavnega Zakona o varstvu potrošnikov.

Kupec ima pravico, da ponudniku v 14 dneh od prevzema naročenega darilnega bona sporoči, da od pogodbe odstopa na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov info@gredic.si ter hkrati ponudniku vrne darilne bone, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo darilni bon za namen izven svoje pridobitne dejavnosti). Strošek vračila bonov bremeni v tem primeru kupca.

VARNOST SPLETNE TRGOVINE IN VAROVANJE PODATKOV

Ponudnik zagotavlja ustrezna tehnološka sredstva in varnostno-zaščitne sisteme, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo ali zlorabo podatkov.

Ponudnik Arto d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z določili veljavne zakonodaje. Vsi podatkim pridobljeni prek spletne strani www.gredic.si, bodo uporabljeni izključno za potrebe izvedbe naročila in dostave, računov in ostale dokumentacije. Na željo kupca se bodo uporabili tudi za posredovanje obvestil, ponudb, novosti. Uporabnikovi podatki ne bodo posredovani tretji osebi. Vaše podatke potrebujemo za nemoten proces izvedbe naročila in morebitnih obvestilih o naročilu.

Obdelava osebnih podatkov temelji na konkretni privolitvi posameznika, ki podjetju Arto d.o.o. omogoča uporabo njegovih osebnih podatkov za namene, opredeljene v privolitvi, in sicer izvajanje trženjskih aktivnosti, kot so obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih in drugega promocijskega gradiva.

Na podlagi privolitve podjetje Arto d.o.o. zbira in obdeluje naslednje osebne podatke: ime, priimek, elektronski naslov.

Privolitev je dana za namene opredeljene v privolitvi in velja do preklica. Ko posameznik prekliče svojo privolitev, njegovih podatkov za namene za katere je podal preklic ne bomo več uporabljali. Če želi posameznik preklicati privolitev, nam lahko piše na info@gredic.si. Posameznik se lahko vedno »odjavi« od prejemanja posameznih sporočil preko komunikacijskega kanala, preko katerega je prejel določeno sporočilo. Povezava do odjave se nahaja v sporočilu. Zahtevo posameznika po preklicu bomo zabeležil v svojem sistemu in jo začeli uveljavljati nemudoma oz. najkasneje 14 dni po prejemu.

V primeru, da posameznik ne poda privolitve za izvajanje zgoraj naštetih namenov obdelave osebnih podatkov ali ga poda delno, bo podjetje Arto d.o. takšnega posameznika obveščala le v primerih in v obsegu dane privolitve oziroma na načine, ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja.

 

RAZNO

Ponudnik si prizadeva vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in reševanja morebitnih sporov. Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo s področja varstva potrošnikov.

Za vse pritožbe, preklice naročil, reklamacije in dodatne informacije o naročanju ter nakupu preko spleta sta kupcu na razpolago e-naslov info@gredic.si ali tel. št. +386 (0)40 361 958.

Potrdilo o nakupu, ki ga kupec prejme po elektronski pošti, ne velja namesto darilnega bona in z njim kupec ne more uveljavljati plačane storitve. Na prodajnem mestu prodajalca s mora kupec izkazati izključno z darilnim bonom, ki ga prejme na e-naslov v pdf obliki, ali po pošti v fizični obliki.

Spletna trgovina si pridružuje pravico do sprememb splošnih pogojev poslovanja kadarkoli oz. brez predhodnega obvestila.

Zadnja sprememba: 02.04.2020

Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne