Vrhunsko gastronomsko popotovanje

Briška neokrnjena narava nam s svojimi darovi nudi neizčrpen vir navdiha pri pripravi novih kulinaričnih doživetij. Tukaj se nežni mediteranski vplivi srečajo z močnimi kontinentalnimi okusi, disciplinirana avstrijska tradicija pa se prepleta z živahno italijansko kreativnostjo in bogato slovensko zapuščino.

Gredičevi krožniki odsevajo naše vrednote, izklesane iz ljubezni do kuhanja, spoštovanja naših korenin, lokalnih običajev in tradicije, odgovornosti do narave ter odličnosti pri pripravi.  Izbirate lahko med pet-hodnimi meniji, ki vas popeljejo od gozda do briških vinogradov, skozi briško interpretacijo morskih globin ali pa v mozaike skritih vrtov. Lahko pa se prepustite tudi devnemu navdihu našega chefa.

Obiščite našo restavracijo in se prepričajte, zakaj so Brda ena izmed najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu.

Restavracija Gredič – The Plate MICHELIN 2022

Gredičevi krožniki že tretje leto zapored prepričali Michelinove ocenjevalce

V Grediču smo počaščeni in ponosni, da smo z veliko ljubezni, predanosti, iskrenosti in truda uspeli oblikovati krožnike, ki so prepričali komisijo najvplivnejšega mednarodnega gastronomskega vodnika na svetu, in prejeli Michelinovo priporočilo tudi v letu 2022. Gredičeve jedi, našega izvrstnega chefa Mitjo Humarja in celotno ekipo so tako znova prepoznali kot izjemne ter izpostavili tudi vrhunski vinski izbor najboljših slovenskih in italijanskih vin. Tovrstne nagrade skrbijo, da naš zagon ne pojenja in da se skupaj z vami še naprej podajamo na edinstvena kulinarična potovanja. ⁠

Michelin 2022
Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne
0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni