0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Vrhunsko gastronomsko popotovanje

Briška neokrnjena narava nam s svojimi darovi nudi neizčrpen vir navdiha pri pripravi novih kulinaričnih doživetij. Tukaj se nežni mediteranski vplivi srečajo z močnimi kontinentalnimi okusi, disciplinirana avstrijska tradicija pa se prepleta z živahno italijansko kreativnostjo in bogato slovensko zapuščino.

Gredičevi krožniki odsevajo naše vrednote, izklesane iz ljubezni do kuhanja, spoštovanja naših korenin, lokalnih običajev in tradicije, odgovornosti do narave ter odličnosti pri pripravi.  Izbirate lahko med pet-hodnimi meniji, ki vas popeljejo od gozda do briških vinogradov, skozi briško interpretacijo morskih globin ali pa v mozaike skritih vrtov. Lahko pa se prepustite tudi devnemu navdihu našega chefa.

Obiščite našo restavracijo in se prepričajte, zakaj so Brda ena izmed najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu.

Jedilni list

Restavracija Gredič – The Plate MICHELIN 2023

Gredičevi krožniki že četrto leto zapored prepričali Michelinove ocenjevalce

V Grediču smo počaščeni in ponosni, da smo z veliko ljubezni, predanosti, iskrenosti in truda uspeli oblikovati krožnike, ki so prepričali komisijo najvplivnejšega mednarodnega gastronomskega vodnika na svetu, in prejeli Michelinovo priporočilo tudi v letu 2023. Gredičeve jedi, našega izvrstnega chefa in celotne ekipe, so tako znova prepoznali kot izjemne ter izpostavili tudi vrhunski vinski izbor najboljših slovenskih in italijanskih vin. Tovrstne nagrade skrbijo, da naš zagon ne pojenja in da se skupaj z vami še naprej podajamo na edinstvena kulinarična potovanja. ⁠

Michelin 2023

Delovni čas

Ponedeljek: 16.00-21.00
Torek in sreda: zaprto
Četrtek, petek, sobota: 12.00-23.00
Nedelja: 12.00-21.00

REZERVACIJE
Za rezervacijo mize prosim pokličite +386 (0)40 477 817.

Terasa in bazen

Ob lepem vremenu lahko naši gostje uživajo v bazenu ali na terasi ob kozarcu penine, popoldanskem čaju ali prigrizku. Privoščite si sprostitev ob brezmejnem razgledu na vinograde.

Salon

Za uživanje ob kozarcu izvrstnega vina je našim gostom na voljo udoben salon s kaminom opremljen z lastnim zvočnim sistemom. Popoln kotiček za prijeten pogovor, počitek ali branje.

Navdihujoči lokalni okusi

Pri nas za goste skrbimo z vrhunsko interpretacijo svežih, sezonskih in lokalnih okusov. Sodelovanje z našimi dobavitelji nam zagotavlja zelo visoko kakovost ponudbe, za popolnost arom poskrbimo s svojimi zelišči pridelanimi na Grediču.

Priljubljene
Vaše priljubljene so prazne