No products in the cart.
0

Vznemirljivo gastronomsko popotovanje

Brda so ena od najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu. Tukaj se nežni mediteranski vplivi srečajo z močnimi kontinentalnimi okusi, kjer se disciplinirana avstrijska tradicija prepleta z živahno italijansko kreativnostjo in bogato slovensko zapuščino.

Neprestana želja po raziskovanju, uporaba najboljših svežih sestavin, sodobno tehnološko znanje in tradicija predstavljajo glavne značilnosti restavracije Gredič. Pri nas lahko potešite tako radovednost kot lakoto, še bolj vznemirljivo pa je, če se prepustite našim kuharskim mojstrom, da vas popeljejo na izjemno gastronomsko popotovanje.

Kosilo in večerja z razgledom

V restavraciji Gredič prepletamo lokalno in sredozemsko kuhinjo, naši domiselni kuharski mojstri pa neprestano pripravljajo kreacije, ki vas bodo presenetile s široko paleto sodobnih okusov in arom. Jedi dopolnjuje širok izbor odličnih domačih in tujih vin. Kulinarični užitki skupaj s čudovito panoramo Goriških brd in udobnim ambientom Grediča poskrbijo, da je vaš obisk restavracije edinstvena izkušnja v vseh letnih časih.

Delovni čas

Novi vikend urnik restavracije Gredič:

Petek 22.5. / 15.00 – 22.00
Sobota 23.5. / 12.00 – 22.00
Nedelja 24.5. / 12.00 – 17.00

REZERVACIJE
Za rezervacijo mize prosim pokličite +386 (0)40 477 817.

Terasa in bazen

V lepem vremenu lahko naši gostje uživajo v bazenu in na terasi ob kozarcu penine, popoldanskem čaju ali prigrizku. Ni boljšega kot sprostitev ob nepozabnem razgledu na vinograde.

Salon

Kaj pravite na kozarec izvrstnega vina in dobro glasbo ob kaminu? Salon vam ponuja udobna sedišča v lahkotnem ambientu – popolnem za branje, klepet ali počitek.

Hranljivi lokalni produkti

Razvajali vas bomo z izjemnimi jedmi s poudarkom na sezonskih in lokalnih sestavinah. Sodelovanje z našimi dobavitelji nam zagotavlja zelo visoko kvaliteto ponudbe, uživate pa lahko tudi v zeliščih, pridelanih na Grediču.

Priljubljeni

Priporočamo nadgradnjo brskalnika

Our website has detected that you are using an outdated browser that will prevent you from accessing certain features.
S pomočjo spodnjih povezav nadgradite svoj obstoječi brskalnik.
0 Košarica
Dodaj vse obrnjene izdelke v košarico Obrnjeno